The pursuit of hoppiness

Een pand vinden is één paar mouwen.
En een brouwinstallatie vinden is een ander paar mouwen.

Hoe graag we ook dicht bij huis de installatie willen kopen, al het staal blijkt uit China te komen. We vinden geen geschikte tweedehandsinstallatie en op aanraden van een paar andere microbrouwers uit de buurt trekt Bart naar Xiangshan, een dorp naast een stad naast Shanghai. Hij wordt er in neonletters persoonlijk verwelkomd en zoals dat in China gaat moet er gegeten worden (veel), gedronken worden (veel), karaoke gezongen worden (vals) en voetmassages ontvangen worden (heet). En tussendoor de productieruimte bekijken en met de ingenieurs praten (via een tolk welteverstaan).

Dat wordt het dan.
We bestellen een 500 liter brouwinstallatie en nog wat meer. Deze zal eerst tentoongesteld worden op de bierbeurs in Nurenberg (Duitsland) en eind november naar ons komen. Daar wordt ook een ingenieur bijgeleverd die voor 30 dagen bij ons slaapt en eet en waarmee je communiceert via google translate. We kijken er al oprecht naar uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: