Opendeur bij de Coureur

We willen een brouwerij zijn voor en van de buren, dus zijn we aan 50 deurbellen gaan aanbellen in ‘onze’ blok. De naaste buren dus. Ze kregen een woordje uitleg, we lieten een flyer achter en ze mochten op zondag komen kijken naar de locatie van hun nieuwe brouwerij. Want die ligt namelijk verscholen achter deze witte poort:

sdr

We wonen zelf in deze wijk en wisten niet dat er achter dit huis een ware loods schuilt. Van de jaren ’20 tot de jaren ’80 was hier namelijk een Renault garage gevestigd met een benzinepomp buiten. Naar het schijnt zouden de Arenbergs helemaal uit Heverlee gekomen zijn naar deze garage….

Een paar bewoners in onze straat herinneren zich dat nog, maar de meerderheid had er geen flauw idee van. Onze zondag opendeurdag was dan ook een leuke aanvulling aan de kennismaking eerder met de buren van deur-tot-deur.

Sorry voor de slechte foto’s. We waren druk-druk-druk uitleg aan het geven.

We doen zeker opnieuw een opendeurdag voor de grotere buurt, eens het pand van ons is en voor we gaan klussen. Word vervolgd…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: