Tsjakaa! Vergunning: check!

Man, man, man, zo’n vergunningsaanvraag maken zonder ervaring is gene kattenpis (onze kat Hopje beaamt dit!). We verbouwen niet, dus hebben we geen architect nodig. Dan maar eventjes zelf de handelsvergunning aanvragen. Miljaar, 100 pagina’s en 1000 onbegrijpelijke vragen later (of ze leek het wel) de aanvraag ingediend. En dan maar wachten. Leuven heeft het namelijk erg druk met vergunningsaanvragen.

Maar het is zo ver. We zijn de blijde bezitters van een handelsvergunning voor microbrouwerij met taproom. Er zijn wel zoooo veel voorwaarden aan verbonden dat we er voor moeten zorgen het bos nog door de bomen te zien.

Ik denk dat Leopold Peeters het gemakkelijker had toen hij dit pand bezat. In 1927 schreef hij gewoon een brief naar de burgemeester van Kessel-Loo met de vraag tot toelating om zijn werkhuis te vergrooten. En de burgemeester schreef er ‘toegestaan’ op.

IMG_20190814_103505.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: