Stage bij Greenstar Brewery

Thuis brouwen en – met NatteLore – mee brouwen in’t groot is toch nog wat anders dan voor echt aan zo’n 500l brouwketel te staan. Dus liep Bart stage bij Greenstar Brewery, de eerste brouwerij in Chicago die biologisch bier produceert. En na die stage waren master brewer Martin en leerling brewer Bart de beste vrienden en bleef Bart er nog regelmatig helpen. Zowel met brouwen, als rondleidingen geven als op festivals staan. Heel erg leerrijk en leuk. En geleidelijk aan went hij aan het idee dat zijn droom ook wel eens werkelijkheid kan worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: