Alle wegen leiden naar….

Miss Miyagi!

Trump wordt president en het visum kan niet meer verlengd worden. Tijd om de gekantelde sfeer in Chicago te verlaten en weer back to base te gaan. Ine vertrekt eerst en zaait direct het plan uit om een brouwerij te starten. In januari 2018 weet de hele Leuvense vrienden- en kennissenbende van het plan. En 3 onder hen vertellen haar om contact op te nemen met Miss Miyagi, een projectbureautje dat dromen waarmaakt. Dus Ine vertelt hen het verhaal en zegt er vrolijk bij “Jullie hoeven niks te doen, het pand voor de brouwerij zal ons wel vinden, via jullie dus”.

En *boem*, zes maanden later is het zo ver. De eigenaar van een voormalige autoherstelgarage ziet onze oproep op de website van Miss Miyagi en contacteert ons. Zijn pand staat nergens te koop. Hij koos ons uit. En het pand is IDEAAL (wel een beetje te groot). En zo gebeurt het dat Bart, als hij in september 2018 terug naar België verhuisd, zijn droomproject gaat waarmaken.

Nu nog vergunningen, een brouwinstallatie, verbouwingen, inrichten, proefdraaien….etc. Geef ons een jaartje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: