Bedrijven

Op zoek naar een originele, boeiende en hoppy activiteit/cadeau voor uw werknemers of klanten?

*Hoppy lunch / namiddag / avond (op woensdag of vrijdag)

Op woensdag en vrijdag kan je tussen 11u en 21u iets leuks met jouw personeel doen.
In januari – voor de nieuwjaarsactiviteiten – kan dit ook op een donderdag tussen 11u en 21u.

Formule 1: brouwerijbezoek
Laat iedereen genieten van een degustatieplankje met onze bieren, een rondleiding door brouwer Bart en nog een bier naar keuze. Het glas krijgen ze cadeau. Voor de niet bierdrinkers is er gingerale en iced tea.

Formule 2: lunch/meeting/afterwork
Kom bijvoorbeeld lunchen of afterworken en bestel dan bagels en dessert bij Mister Bean. Wij zorgen voor een degustatieplankje of gingerale/iced tea en een rondleiding in de brouwerij.

Formule 3: bierworkshop:
Kies voor een bierpairing workshop van +/-2u met een bierpair-specialist
– bierpairing met chocolade, contacteer rechtstreeks ‘Bierolade by Werner Callebaut’
– bierpairing met kaas of charcuterie, contacteer rechtstreeks ‘The girl who loves beer‘ by Katia Warny

Tijdens onze openingsuren op woensdag en vrijdag van 14u-21u is het aantal beperkt tot 20 personen. Daarbuiten is het aantal beperkt tot 50 personen.


*Hoppy cadeau

Op zoek naar een kerstgeschenk voor jouw personeel, een relatiegeschenk voor je klanten, een verjaardagsgeschenk, afscheidsgeschenk… Of het nu 1 stuk is of 50 stuks, we kunnen wel iets hoppy bedenken.

Wij bottelen ons bier niet. We kunnen het wel vers afvullen in blik of bidon maar dit is slechts 1 week gekoeld houdbaar. Daarom is het leuk om iets alternatiefs aan te bieden.

Bijvoorbeeld:
– een glas + Lifeisbrewtiful-buff + cadeaubon van € 5 voor € 20
– een lege bidon + cadeaubon van € 20 om bidon te laten vullen voor € 30
– voor de wielerbierliefhebber een zakje met klak+buff+sokken+cadeaubon
– kijk eens onder onze pagina ‘shop’ voor meer inspiratie

Leuk? Steun jouw lokale ondernemer en bestel via brouwerijdecoureur(at)gmail.com

dav


*Vergaderruimte Tour de France

Ons zaaltje ‘Tour de France’ is gratis te reserveren tijdens de openingsuren van de taproom. Er kunnen tot 20 personen zitten aan 3 tafels. Breng gerust taart, aperitiefhapjes, pizza’s… mee. Er is gratis water. Uiteraard betaal je voor bier, alsook de 2 niet alcoholische dranken, gingerale en iced tea. Vanaf 4 personen kan je reserveren.

Er is geen koffie of thee en je voorziet zelf jouw hapjes. Reservaties buiten de openingsuren of verhuur van het hele pand voor privé feestjes wordt niet gedaan. Wij moeten namelijk ook nog brouwen op de dagen dat we niet open zijn ;-).

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.com

*Brouwevent ‘Loop een dagje mee met de brouwer’ (vanaf 2022)

Wil je jouw werknemers of klanten eens een actieve en leerrijke dag bezorgen. Laat ze dan mee brouwen! Samen met brouwer Bart en hoppevrouw Ine worden ze ingeschakeld in de ambacht van het brouwen. De dag begint met een ontbijtje en toelichting van de veiligheidsregels en brouwstappen. Daarna is het actie, haal die spierballen maar boven, bereid je voor om onder het moutmeel te zitten, nat te worden en niet meer te weten waar dat bier nu juist zit. Het is een dag vol geuren, geluiden en opperste concentratie. Indien gewenst kan jouw bedrijf ook een pauze nemen om even te brainstormen of de jaarcijfers toe te lichten…

Het brouwevent kan met 2-10 personen (tot 4 personen kunnen steeds actief deelnemen). Dit kan enkel op een maandag, dinsdag of donderdag. Ontbijt, lunch en bierproeverij is inbegrepen. En achteraf komt Bart of Ine het gebrouwen bier tappen bij jou op het werk. Prijs op aanvraag.

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.co

%d bloggers liken dit: