Bedrijven

Op zoek naar een originele, boeiende en hoppy activiteit/cadeau voor uw werknemers of klanten?

*Hoppy lunch

Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag kan je met jouw personeel komen lunchen. Bestel dan bagels en dessert bij Mister Bean. En vul het aan met ons degustatieplankje of gingerale/iced tea. Indien gewenst kunnen we ook een toelichting geven in de brouwerij.


*Hoppy cadeau

Schenk een lege bidon van Brouwerij de Coureur, aangevuld met een cadeaubon van €20.00 om die bidon te komen vullen met bier vers van’t vat. En dat kan tijdens de openingsuren van de taproom.

Praktisch:
– lege bidon in glas van 1.9l, keuze tussen Duitse stijl of Amerikaanse stijl, kan steeds hervuld worden, €10.00
– cadeaubon t.w.v. €20.00, kan gebruikt worden voor het vullen van de bidon, voor consumpties ter plaatse in de taproom en/of voor gadgets van de brouwerij
– flyertje met uitleg over Brouwerij de Coureur en de openingsuren
– Tip: op de cadeaubon kan je een bedrag naar keuze zetten / lever het cadeau persoonlijk thuis af tijdens het thuiswerken / vul aan met nog een leuke boodschap van jouw bedrijf / voor de niet-bierdrinkers is er ook huisgemaakte gemberdrank en iced tea

Leuk? Steun jouw lokale ondernemer en bestel via brouwerijdecoureur(at)gmail.com


*Vergaderruimte Tour de France

Ons zaaltje ‘Tour de France’ is gratis te reserveren tijdens de openingsuren van de taproom. Er kunnen tot 20 personen zitten aan 3 tafels. Breng gerust taart, aperitiefhapjes, pizza’s… mee. Er is gratis water. Uiteraard betaal je voor bier, alsook de 2 niet alcoholische dranken, gingerale en iced tea. Vanaf 4 personen kan je reserveren.

Er is geen koffie of thee en je voorziet zelf jouw hapjes. Reservaties buiten de openingsuren of verhuur van het hele pand voor privé feestjes wordt niet gedaan. Wij moeten namelijk ook nog brouwen op de dagen dat we niet open zijn ;-).

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.com

*Brouwevent ‘Loop een dagje mee met de brouwer’

Wil je jouw werknemers of klanten eens een actieve en leerrijke dag bezorgen. Laat ze dan mee brouwen! Samen met brouwer Bart en hoppevrouw Ine worden ze ingeschakeld in de ambacht van het brouwen. De dag begint met een ontbijtje en toelichting van de veiligheidsregels en brouwstappen. Daarna is het actie, haal die spierballen maar boven, bereid je voor om onder het moutmeel te zitten, nat te worden en niet meer te weten waar dat bier nu juist zit. Het is een dag vol geuren, geluiden en opperste concentratie. Indien gewenst kan jouw bedrijf ook een pauze nemen om even te brainstormen of de jaarcijfers toe te lichten…

Het brouwevent kan met 2-10 personen (tot 4 personen kunnen steeds actief deelnemen). Dit kan enkel op een maandag, dinsdag of donderdag. Ontbijt, lunch en bierproeverij is inbegrepen. En achteraf komt Bart of Ine het gebrouwen bier tappen bij jou op het werk. Prijs op aanvraag.

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.co