Groepen

Op zoek naar een originele, boeiende en hoppy activiteit/cadeau voor uw groep collega’s, vrienden, familie…?

*Hoppy lunch / namiddag / avond
(op woensdag, donderdag (vanaf 25p) of vrijdag, zaterdag, zondag, RESERVATIE verplicht)

Formule 1: Lunch met brouwerijbezoek
Bestel een lunch bij Content of Suske Smos. Wij zorgen voor een degustatieplankje of gingerale/iced tea én een rondleiding in de brouwerij.

Formule 2: Zoete hoppy namiddag
Degusteer een peloton-macarons. Je krijgt een degustatie peloton met 4 proefglaasjes, gepaird met 4 macarons van de Leuvense patissier Mike Piot van Mmacaron. Brouwer Bart geeft met plezier wat uitleg.

Formule 3: After work hoppiness
Kom aperitieven met een peloton met 4 proefglaasjes én een droge brouwersworst van Slagerij Rondou. Erna kan je pizza bestellen bij Antico Pizza en er nog een glas bij drinken.

Formule 4: bierworkshop:
Kies voor een bierpairing workshop van +/-2u met een bierpair-specialist
– bierpairing met chocolade, contacteer rechtstreeks ‘Bierolade by Werner Callebaut’
– bierpairing met kaas of charcuterie, contacteer rechtstreeks ‘The girl who loves beer‘ by Katia Warny

Deze activiteiten kunnen plaatsvinden op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11u en 21u. Tijdens onze openingsuren van de taproom op woensdag en vrijdag van 14u-21u en zaterdag en zondag van 12u-21u is het aantal beperkt tot 20 personen. Daarbuiten is het aantal beperkt tot 50 personen. Een reservatie op donderdag kan vanaf 25p.


*Hoppy cadeau

Op zoek naar een kerstgeschenk voor jouw personeel, een relatiegeschenk voor je klanten, een verjaardagsgeschenk, afscheidsgeschenk… Of het nu 1 stuk is of 50 stuks, we kunnen wel iets hoppy bedenken.

Wij bottelen ons bier niet. We kunnen het wel vers afvullen in blik of bidon maar dit is slechts 1 week gekoeld houdbaar. Daarom is het leuk om iets alternatiefs aan te bieden.

Bijvoorbeeld:
– een bon voor een peloton met 4 proefglaasjes + 1 droge worst voor € 15
– een glas + Lifeisbrewtiful-buff + cadeaubon van € 5 voor € 20
– een lege bidon + cadeaubon van € 20 om bidon te laten vullen voor € 30
– voor de wielerbierliefhebber een zakje met klak+buff+sokken+cadeaubon
– kijk eens onder onze pagina ‘shop’ voor meer inspiratie

Leuk? Steun jouw lokale ondernemer en bestel via brouwerijdecoureur(at)gmail.com

dav


*Vergaderruimte Tour de France

Ons zaaltje ‘Tour de France’ is gratis te reserveren tijdens de openingsuren van de taproom. Er kunnen tot 20 personen zitten aan 3 tafels. Breng gerust taart, aperitiefhapjes, pizza’s… mee of laat leveren (tip: lunch van Content, taart van Coffee & Ink en pizza’s van Antico). Er is gratis water. Uiteraard betaal je voor bier, alsook de 2 niet alcoholische dranken, gingerale en iced tea. We kunnen ook altijd een rondleiding geven, indien gewenst.
Vanaf 6 personen kan je reserveren.

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.com

*Brouwevent ‘Loop een dagje mee met de brouwer’

Wil je jouw werknemers of klanten eens een actieve en leerrijke dag bezorgen. Laat ze dan mee brouwen! Samen met brouwer Bart en hoppevrouw Ine worden ze ingeschakeld in de ambacht van het brouwen. De dag begint met een ontbijtje en toelichting van de veiligheidsregels en brouwstappen. Daarna is het actie, haal die spierballen maar boven, bereid je voor om onder het moutmeel te zitten, nat te worden en niet meer te weten waar dat bier nu juist zit. Het is een dag vol geuren, geluiden en opperste concentratie. Indien gewenst kan jouw bedrijf ook een pauze nemen om even te brainstormen of de jaarcijfers toe te lichten…

Het brouwevent kan met 2-10 personen (tot 4 personen kunnen steeds actief deelnemen). Dit kan enkel op een maandag of dinsdag, passend in de brouwplanning. Ontbijt, lunch en bierproeverij is inbegrepen. €85 pp. Wil je achteraf klanten of personeel mee laten genieten van het gebrouwen bier, bekijken we wat mogelijk is.

Leuk? Stuur ons dan een hoppig mailtje om verder af te spreken naar brouwerijdecoureur(at)gmail.co

%d bloggers liken dit: